DESPRE AGENTIA INTERNATIONALA DE DETECTIVI PARTICULARI TOP SECRET

 

Agentia Internationala de Detectivi Particulari  Top Secret presteaza cu profesionalism activitati specifice de detectivistica si investigatii private, in baza LICENTEI DE FUNCTIONARE NR. 401.924 eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane. Agentia noastra este concentrata pe cunoasterea nevoilor, dorintelor si asteptarilor potentialilor clienti, pentru atingerea satisfactiei Clientului si formarea loialitatii acestuia.

 

Agentia Internationala de Detectivi Particulari Top Secret garanteaza discretie desavarsita din partea detectivilor particulari angajati referitor la cazurile incredintate si confidentialitatea deplina a actiunii desfasurate.

 

Raporturile dintre Agentia de Detectivi Particulari Top Secret si clientii sai - persoane fizice sau juridice - se bazeaza pe incredere reciproca si buna credinta. Agentia de detectivi urmareste sa puna la dispozitia clientilor sai toate facilitatile si profesionalismul sau si sa le protejeze interesele in derularea activitatilor de investigatie.

Fata de concurenta, Agentia de Detectivi Particulari Top Secret se distinge prin urmatoarele avantaje:

Ø       consultanta initiala GRATUITA;

Ø       calitatea deosebita a serviciilor prestate;

Ø       disponibilitate imediata in preluarea cazului dumneavoastra;

Ø       eficacitate maxima in rezolvarea cazurilor.

 

Detectivii Particulari Top Secret folosesc in realizarea investigatiilor tehnica si aparatura cea mai performanta existenta in acest moment pe plan mondial, performantele obtinute fiind uluitoare.

 

Agentia Internationala De Detectivi Particulari Top Secret a inregistrat cele mai importante succese in:

Ø       identificarea sotilor/sotiilor infidele;

Ø       identificarea si eliminarea scurgerilor de informatii precum si a tehnicii de inregistrare neautorizata;

Ø       culegerea de informatii pre si post maritale;

Ø       verificarea loialitatii angajatilor inclusiv prin tehnica poligraf;

Ø       identificarea debitorilor si stabilirea solvabilitatii lor.

 

Agentia Internationala De Detectivi Particulari Top Secret functioneaza pe baza unor principii esentiale, respectate cu absoluta strictete, si anume:

Ø       asigurarea si pastrarea secretului investigatiei fata de terti;

Ø       efectuarea tuturor activitatilor numai cu respectarea legii;

Ø       maxima solicitudine la orice ora din zi sau noapte.

 

Personalul Agentiei de Detectivi Particulari Top Secret  este format numai din profesionisti, fosti politisti sau cadre din alte structuri ale statului, persoane cu experienta vasta in domeniu. Dealtfel Agentia foloseste numai detectivi particulari atestati de catre Inspectoratul General al Politiei Romane.

 

 Principii respectate cu strictete de detectivii particulari Top Secret:

 

Ø      ca detectivi particulari suntem practicanti ai unei profesii liberale, independente, autonome si onorabile.

Ø      ca detectivi particulari suntem obligati sa pastram secretul profesional asupra datelor si informatiilor obtinute in urma activitatilor desfasurate, acestea fiind destinate exclusiv clientului, in conditiile legii.

Ø      ca detectivi particulari stim ca in exercitarea profesiei ne supunem legii, principiilor etice si standardelor profesionale ale Agentiei de detectivi particulari.

Ø      ca detectivi particulari desfasuram activitati specifice de investigare, la cererea persoanelor fizice sau juridice, fara sa aducem atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale ale persoanei vizate.

Ø      ca detectivi particulari stim ca activitatea noastra nu poate fi contrara reglementarilor legale interne sau celor internationale la care România este parte, sigurantei nationale, ordinii publice ori bunelor moravuri.

Ø      ca detectivi particulari avem dreptul sa realizam investigatii in legatura cu persoanele, bunurile, faptele, datele si imprejurarile care fac obiectul acestei activitati, cu respectarea stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.

Ø      ca detectivi particulari vom fi la dispozitia tuturor cetatenilor care vor solicita opinia noastra.

Ø      ca detectivi particulari vom fi la curent cu toate legile ce ne privesc in aceasta profesie, precum si cu celelalte aspecte legale ce privesc atat domeniul public cat si cel privat, si ne vom incadra in limita legii in toate împrejurarile.

Ø      ca detectivi particulari vom folosi metode si mijloace de investigare prin care sa nu aducem atingere normelor de drept sau drepturilor si libertatilor cetatenesti.

Ø      ca detectivi particulari vom fi pe deplin constienti de faptul ca, lucrand la un caz, suntem reprezentantii directi ai clientului. Conduita noastra va fi intotdeauna onorabila si profesionala, astfel incat sa nu afecteze intr-un mod negativ imaginea clientului nostru.

Ø      ca detectivi particulari vom face rapoarte periodice despre evolutia cazului, avand continutul si regularitatea convenite anterior.

Ø      ca detectivi particulari vom incerca intotdeauna sa stabilim si sa mentinem un dialog potrivit cu clientul.

Ø      ca detectivi particulari vom respecta intotdeauna dorintele clientului, exceptie facand cazurile in care datorita gravitatii faptelor, actelor si aspectelor descoperite suntem obligati de lege sa le comunicam institutiei legale in jurisdictia careia se incadreaza faptele respective.

Ø      ca detectivi particulari ne vom dedica fiecarui caz, pe care il vom duce la indeplinire cu profesionalism.

Ø      ca detectivi particulari stim ca nimeni nu este mai important din punct de vedere profesional pentru noi decat clientul. Ne vom servi clientul cu onestitate, integritate, loialitate si daruire, cu eficienta si profesionalism.

Ø      ca detectivi particulari vom manifesta probitate si constiinciozitate profesionala, scopul activitatii noastre fiind aflarea adevarului, pana in cele mai mici detalii, in cauza pentru care am fost angajati.

 In intreaga sa activitate, Agentia de detectivi particulari Top Secret se supune Legii nr. 329 din 8 iulie 2003 privind "Exercitarea profesiei de detectiv particular", publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 530 din 23 iulie 2003.

 Agentia Internationala De Detectivi Particulari Top Secret colaboreaza cu POLITIA, SRI, SERVICIILE SECRETE, abilitate de Legea 51/91 (Legea Sigurantei Nationale), precum si cu orice alta agentie de detectivi particulari din tara si strainatate. Dispunem de personal calificat, oferim servicii prompte si discrete la tarife negociabile. Alegeti detectivii particulari Top Secret.

 

 

 

 

© 2010 DETECTIVI PARTICULARI TOP SECRET

Servicii creare site creare site